Over ons

3Dschieten is een website die opgericht is om mensen te informeren over de handboogsport. Hierbij geven wij een uitgebreide informatie over de handboogsport. Denk hierbij aan informatie over de diverse disciplines binnen de sport en de regels die hierbij gelden. Informatie over de geschiedenis van het handboogschieten kan natuurlijk ook niet uitblijven.

De diverse bogen

Bij het handboogschieten kunnen verschillende bogen gebruikt worden. Maar welke boog gebruik je nu zodat jij bij je discipline kunt uitblinken? Dit leggen wij hier bij 3Dschieten voor je uit. Er zijn namelijk vier verschillende soorten bogen die ieder bij een aantal disciplines gebruikt mogen worden. Er wordt wel een onderscheid gemaakt bij het outdoor schieten. Dit is namelijk het bekendste onderdeel van het handboogschieten. In deze discipline mag er namelijk maar één boog gebruikt worden en wanneer je dit op topniveau speelt moet je rekening houden met een aantal regels. Welke boog dit is en waar jij je aan moet houden, lees je op deze website.

De leukste games

Naast de vele informatie die we aanbieden, kunnen bezoekers op onze website ook genieten van diverse boogschiet games. Speel online vanuit het comfort van je bekende omgeving. Hierdoor leer je de sport al online kennen en kom je er wellicht achter dat je deze sport ook in het echt wilt gaan beoefenen!

Top 5 Shooters

  • optie 1
  • optie 2
  • optie 3
  • optie 4
  • optie 5