Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/yfjgoshi/domains/3dschieten.nl/public_html/includes/function.php on line 265

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/yfjgoshi/domains/3dschieten.nl/public_html/includes/function.php on line 265
Handboog accessoires en uitrusting | 3dschieten.nl

Handboog accessoires en uitrusting

In de handboogsport is het van groot belang dat je de juiste uitrusting en accessoires hebt om zo je schoten te optimaliseren. De accessoires die tegenwoordig op de markt te vinden zijn, zijn allemaal extra aanvullingen op je standaard handboogmateriaal. Wij leggen je hier uit wat de beste manier is on je boogschietuitrusting te optimaliseren.

De juiste handboog accessoires

Bij de aankoop van een handboog krijg je veelal alleen de handboog waarop geen accessoires zijn toegevoegd. Hierdoor kan het richten van de pijlen erg moeilijk zijn of is de handboog te onstabiel voor jouw doen. Hierdoor kan het nodig zijn dat jij een aantal handboog accessoires moet aanschaffen. Denk hierbij aan een aantal stabilisatoren die bevestigd kunnen worden aan de handboog waardoor de trillingen van de handboog opgevangen worden. Daarnaast is het ook fijn dat je jouw doel goed in het zicht hebt. Hier hebben ze natuurlijk ook iets op gevonden. Zo kun je uit verschillende vizieren kiezen. Houd er wel rekening mee dat de hogere niveaus geen vizier mogen gebruiken met een lens tijdens de wedstrijden.

Een ander handig handboog accessoire is natuurlijk de armbeschermer. Iedere handboogschutter heeft wel eens ervaren hoe het is om de pees met hoge snelheid tegen zijn of haar arm te krijgen en hierbij een wondje te krijgen. Een armbeschermer zorgt ervoor dat je arm geen verwondingen oploopt wanneer je gaat boogschieten.

Ga voor de juiste uitrusting

Bij het boogschieten is een uitrusting van groot belang. Zodra jij je uitrusting bijeen hebt, zul je merken dat je op een betere manier en ontspannen zal schieten. Een goede uitrusting bevat natuurlijk een handboog van goede kwaliteit, armbescherming, een schiethandschoen of vingertab en natuurlijk de juiste pijlen. Daarnaast kun je bij boogschieten je uitrusting ook uitbreiden en aanvullen. Zo kun je een pijlentas aanschaffen, maar ook standaarden en blazoenen zodat jij ook op een doel kan schieten.
 

Terug naar overzicht

Top 5 kinderboekwinkels

  • optie 1
  • optie 2
  • optie 3
  • optie 4
  • optie 5